Alkiosta on kysymys

Britannian parlamentti on kuulemma päättänyt sallia ihmisen ja eläimen sikiön yhdistämisen lääketieteellisessä tutkimuksessa. Parlamentti äänesti kumoon ehdotuksen, jolla alkioiden käyttö tutkimuksessa olisi pysynyt kiellettynä.

Tiedän, että tavoite on hyvä ja perusteltukin. Tällä tavoin yritetään ratkaista monien sairauksien, etenkin aivosairauksien probleemaa ja kehittää niihin uusia hoitomuotoja. Näitä sairauksia ovat muun muassa Parkinsonin tauti ja dementoivat sairaudet.

Vilkkaalla mielikuvituksella varustettu blogisti tekee helposti myös muita yhdistämisinnovaatioita.

Jos nyt ajatellaan vaikka politiikkaa, ja miksi ei ajateltaisi, sehän on tietoisuudessamme koko ajan, kiitos runsaslukuisten aiheiden ja niistä kertovan median. Ja kiitos tietysti poliitikkojen, joita ilman elämämme olisi runsaasti paljon ikävämpää ja kovin paljon vähemmän luovaa.

Niin, siitä alkioiden yhdistämisestä. Koska kyseessä on mitä suurimmassa määrin diskreetti aihe, on tämän aamuinen pohdintanikin lyhyenläntä. Ihan tietyistä, diskreeteistä syistä. Että vapaan miehen olemukseni jatkaisi entiseen tapaan kulkuaan elämän pyörteissä.

Mutta jos nyt ajatellaan niitä poliitikkoja, ja myös joitakin virkamiehiä, niitä kaikkein aktiivisimpia. Kun siis ajatellaan heitä: mitä teille tulee mieleen po-lii-ti-kois-ta ja al-ki-oi-den yh-dis-tä-mi-ses-tä?

Onko tuo innovaatio kuitenkaan niin uusi keksintö, onko?! Hyvää päivää kaikille!

P.S Voihan hitsi! Piti juosta vielä autosta takaisin koneelle kirjoittamaan edelliseen innovaatioon liittyvä lisäys. Yksi pyyteetön vaalirahoittaja, joensuulainen Kyösti Kakkonen on Iltalehden mukaan kuulemma valmistautumassa ottamaan vastaan hänelle eduskuntavaalien jälkeen anottua vuorineuvoksen titteliä. Anojina ovat kuulemma – yllätys, yllätys – arvaatteko ketkä?? No ne poliitikot tietenkin, jotka eivät tienneet, että heitä rahoitti juuri Kyösti ”Tokmanni” Kakkonen. Tuossahan jälleen näyttävät yhdistyvän monenlaiset alkiot keskenään, pyytämättä ja täysin yllättäen… Onnea onnea vaan, tuleva vuoristoneuvos Tuur… eikun Kakkonen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s