Maailmhan nophein medhiathalo

Lapin Kansa on nimittänyt uuden päätoimittajan, Johanna Korhosen, jonka on ehtinyt jo erottaa – ennen kuin Korhonen on ehtinyt edes aloittaa. Kyseessä lienee ainutlaatuinen reaktiivisuus, jopa reaaliaikaisessa mediassa.

Koska täällä Länsi-Venäjällä olemme kantaneet suurta huolta Pohjoisen johtavasta mediatalosta, ja tietysti koko Lapin Kansasta, pistimme pystyyn tuotapikaa ideariihen miettimään seuraavaa ehdokasta päätoimittajan vastuulliselle paikalle.

Kun yhdistimme lappilaisen kulttuurin ja ilmeisen odotetut mediakyvyt ja muut tarpeellisiksi uskomamme ominaisuudet, päädyimme ehdokkaaseen, joka saattaa yllättää jopa varautuneimmatkin kassi-almat ja muut hallituksen jäsenet. Tässä se on:

HETEROPORO!  Jos kyseessä onkin vain vajaa puolikas, on se kuitenkin vähintään puolta parempi kuin kokonainen, homoporo. Toinen puoli heteroporosta, umpi-impotentti hulluporo, työskentelee varmuudella ei-poliittisessa paliskunnassa, poronkuseman päässä Utsjoki-Kevolla. Kyseessä on siis aito ja perinteisesti eroteltu pariskunta.

Jos ehdokkaamme osoittautuu kuitenkin jonkin, vielä pimennossa olevan torjuttavan ominaisuutensa (esim. suurentuneet anaalirauhaset) suhteen epäkelvoksi työhönsä tai ylipäätään elämään, on siitä eroon pääseminen helppoa ja ennen kaikkea halpaa. Kaikki mikä näkyy, voidaan myydä tai hyödyntää edelleen. Sarvia myöden. Uskomme kuitenkin, että ehdokkaamme kykenee nostamaan lehden painoarvon toiseen potenssiin. Luonnonmukaisesti, ei sen vastaisesti.

Myöh nyth kehothamha thäälhä, jottha pankhaa puukkho tuppheen ja tupphi vyöhön ja pestatkhaahan äkkhiä uushi phäätoimithaja enthisen thilalhe. Jotthei phääse phainokonhet jäähtymhään, eikhä musthe kuivamhan.

Ka voithan sinäkhi anthaa phalautetha suoraan almhalaishille:

http://www.almamedia.fi/yhteystiedot_alma_media_oyj

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s