Voi Herra Isä, mikä sotku !?!

Ei riitä tarpeeksi. Pitää olla aina liikaa: Lapin Kansan eläkkeelle siirtyvä päätoimittaja Tuomi-Nikula lausuu, ettei päätoimittajaksi voi valita ihmistä, joka tunnustaa olevansa homo.

Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne kiirehti toteamaan, ettei päätoimittaja Tuomi-Nikulan kanta ole yhtiön kanta. Miksiköhän Telanne noin totesi, kun juuri samasta syystä oli evännyt päätoimittajuden Korhoselta?!

Lapin yliopiston työoikeuden professori Seppo Koskinen katsoo, että syyttäjän pitäisi alkaa tutkia Alma Mediassa syntynyttä päätoimittajan erottamiskohua.

Olen samaa mieltä. Samalla voisi antaa jonkun toisenkin pätevän spesialistin tutkia muutakin asiaan liittyvää. Esimerkiksi päitä.

Nyt jäädään odottelemaan. Tarkasteltavina kohteina ovat muun muassa työoikeus, Perustuslaki, ihmisoikeudet yms. Luultavimmin tilanne kärjistyy vielä edelleen. Yksi melko varma tulos on, ettei kiistaa voita ainakaan Alma Media. Kolhu yrityskuvassa on jo todellisuutta. Eikä tämänkaltaisilla brändeillä myydä lehtiä. Rasismi kun ei ole kovin hyvä tuote, muille kuin kaiken maailman huppupäille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s