Keskiviikon kevennys

Sitra, Kela, Suomen Pankki ja aikanaan myös Yle tulevat saamaan uudet johtajat. Tai osa niistä entiset, jos Luoja suo ja hallitus sallii. Keskusteluja on kuulemma jo käyty, ja uumoillaanpa jopa nimityspaketista entisen hyvän ajan malliin.

Uusi Suomi uutisoi, jotta Keskusta ja Kokoomus kiistävät jyrkästi nimityspaketin rakentamisen. Varmemmaksi vakuudeksi onkin sitten laitettu uskottavin viestinviejä haastatteluun. Mies joka tunnetusti on puhunut totta, ainakin Kehittyvien Maakuntien Suomi ry:n vaalirahoitusjupakassa.  Siis Timo Kalli, tai ”Himo Källi”, kuten kaveripiirissä miestä vitsikkäästi kuulemma kutsutaan.

Voi olla perätön huhu. Siis kyseessä on sama Kalli joka myönsi saaneensa rahaa vaaleihinsa Topilta ja Köpiltä. Toisin sanoen rehellinen mies. Toisin kuin eräs toinen mies, joka ei tajunnut jotta vaalirahoitus oli mennyt päin sitä yhtä. Istuihan hän Suomi Soffalla.

No tämä sama Kalli poisti nyt ainakin meikäläisen turhat luulot kiistämällä kaiken ja tokaisemalla Uuden Suomen sivuille virkanimityksistä:


– Ei, se on vanha käsite ja pois se meistä. Joka asia käsitellään kerrallaan, ja yritämme tehdä mahdollisimman hyvän päätöksen, totesi  Kalli.
Uskomme, ja toteamme, jotta sittenhän kaikille olisi suuri ihme, jos Sitraan tulisi kokoomuslainen, Kelaan keskustalainen, Yleen samaten keskustalainen ja Suomen Pankkiin demari. Suhdeluku olisi näin ollen 1:2:1. Sehän olisi kuin entisen miehen pokerissa: aina tulee värisuora, löi korttia sitten mistä kulmasta tahansa.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s