Para Docs

Kotomaasta:

Esko Aho varoitteli aamuradiossa yhteiskuntaamme taantumasta. Siinäpä vasta Näkijä vailla vertaa!! Tämän miehen kaukokatseeseen voimme luottaa. Hänen ennakointikykynsä terävyys riipaisee – syvältä! Eipä ihme, että Nokia riisti miehen Sitran tornista Nokian kristallipallon pyörittäjäksi. Vai katsookohan Aho tulevaisuuden sittenkin kahvinporoista?

Ulkomailta:

Amerikkalaiset epäilevät John McCainin terveyttä ?! Ja mikäs se terveen miehen kaataisi? Järjestyksessään viides melanoomako, ja vasta 72-vuotiaalla? Höh, kai nyt lentäjä moiset syöpänäppylät kestää, kun on vankileiriltäkin selvinnyt.

Ja sitä paitsi: amerikkalaisille lienee sama jos McCainin pää turpoaisikin vielä entisestään. Pääasiahan on, että se mahtuu TV-ruutuun. Ja jos nyt Kalman mielikuvitukseton sirppi suhauttaisi Ameriikan Jounin enkelkuoroon, jäisihän meille (tai onneksi siis heille) vielä Mrs. Palin!

Kuvernööri Palinkaan ei ole muuten hänkään toimittanut tietoa terveydentilastaan. En kyllä epäile Palinin fyysistä terveyttä ollenkaan!! Palin on selkeästi fyysisesti ihan kunnossa. Harvalla hänen ikäisellään fysiikka on noin hyvä. Naiset elävät sitä paitsi miehiä pidempään, keskimäärin. Jos fysiikka on kunnossa. Ja Palinillahan siis FYSIIKKA on kunnossa ja ruumiinkunto kohdallaan! Terve nenä, silmät ja korvat melko terveessä päässä, vaimitensenytoli?! Kalaöljyllä pidemmälle! Alaskasta kajahtaa!

Ja vielä: Obamallakin on kuulemma joskus pullistellut jossakin päin kehoa. Kun kuuntelin Palinin viimeisintä haastattelua taloudesta ja ulkopolitiikasta, tuntui selkeästi kun verisuoni alkoi tykyttää ohimossa. Niin kohdilleen meni ihan kaikki. En ihmettele, jos Obamallakin jostakin päin alkaisi tihkua. Suurten Ajattelijoiden, etenkin helluntailaisten umpikonservatiivien aseriippuvaisten kivääriyhdistykseen kuuluvien kuunteleminen on terveydelle vaarallista.

P.S. Amerikkalaisen unelmatien ohella on jännä tarkkailla, miten Sukarin Topille käy taantumassa?! Kun tarkoituksena lienee ollut rakentaa 10 jätti-Ideaa ympäri Suomea ja myydä ne sitten pois. Nyt kun ei enemmälti rakenneta, eikä sitä vertaa myydä, niin pitäisikö keskittyä yhdistystoimintaan…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s