Bara Docs

Nyt on sitten jo munatkin melamiinissa – Kiinassa.

”Tarvitsemme yhtenäisen järjestelmän, joka kattaa koko ketjun pellolta pöytään”, kommentoidaan. Joopa joo ja niinpä niin. Ainoat ketjut jotka siitä maasta löytyvät ovat jo tiibetiläisten nilkoissa.

Päivitys 26.10.

Kiinan pääkaupungissa Pekingissä lapsista arviolta neljännes on juonut melamiinikemikaalin saastuttamaa maitoa. Määrä lienee noin 80 000 alle 3-vuotiasta…

Palinille ostettiin republikaanien toimesta design-pöksyä ja -paitaa 150 000 dollarin edestä. Ei taida olla oikein talousihmisiä tämä Saara. Vielä vähemmän republikaanit. Ja siltäpä tuo USA:n talous näyttää, jotta on krääsään tärvätty.

Stubbille ei kerrottu Venäjän ja USA:n salaisista sotilasasianeuvotteluista yhdelläkään sanalla ennakkoon. No mikäs salainen asia se sen jälkeen olisi ollut. Uutinenhan olisi ollut Iltalehden lööpissä ennen kuin Presidentinkanslia olisi lopettanut puhelun Stubbille. Alex olisi vain ”harrastanut avoimuutta” omaan vaatimattomaan ekshibitionistiseen tapaansa.

Aivosairaudet näyttävät näillä näkymin olevan vähenemään päin, ainakin Suomessa. Nimittäin Tuusulan käräjäoikeuden mukaan tyynyn asettaminen dementikon kasvoille ei ole pahoinpitelyä. Oikeus hylkäsi keskiviikkoisella päätöksellään hoitajalle luetun pahoinpitelysyytteen, jonka mukaan hoitaja oli laittanut tyynyn hankalasti hoidettavan potilaan kasvoille hoitotilanteessa niin, että potilaan hengitys oli estynyt tai vaikeutunut. Näyttö perustui hoitotilanteessa läsnä olleen toisen hoitajan kertomukseen.

Financial Times kertoo tuoreen numeronsa sivuilla, että Suomella on luottovaikeuksia. Matti Vanhanen kiistää. Uutinen ei ole se, että Suomella olisi jonkin sortin luottolama. Uutinen olisi ollut vasta se, että Vanhanen olisi myöntänyt jotakin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s