My God!

Varapresidenttiehdokas Sarah Palin antaa presidentinvaalin kuulemma Jumalan käsiin. Onpas varma näkemys lopputuloksesta tällä rouva Palinilla, kun tässä nimenomaisessa asiassa luovuttaa moisen päätösvallan pois kansalaisten ulottuvilta.

Kannatan lämpimästi moista diktatuuria, olettaen että rouva Palin lupaa ottaa onkeensa Jumalan päätöksestä, ja tekee tarvittavat johtopäätökset. Siis jos Jumala ei halua kiväärirouva ”Annie-mestariampuja” Palinia tällä kertaa Valkoisen talon emännäksi, Jumala haluaa varmaan hänen lentävän luodinnopeudella takaisin Alaskaan.

Luulen kuitenkin, että hävitessään pariskunta McCain & Palin ei usko kuitenkaan Jumalan päättäneen, vaan tyhmien ihmisten. Niin lujaksi saattaa re-publikaanien usko osoittautua tiukassa paikassa.

Mutta okei, annetaan tämän kerran Jumalan päättää. Tiedämmehän että Hän on humoristinen veikka. En kuitenkaan menisi laittamaan dollariani likoon republikaanien puolesta, koska olen antanut itselleni kertoa, että Jumalan ulkopoliittisena neuvonantajana on Kennedyn veljesten (John F.& Robert F.) lisäksi muuan Martin Luther King.

Sillä Mooses on edelleen Mooses, ja bisnes on bisnestä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s