Ihan aluksi, huvin vuoksi

ja kokeilun kannalta, ei siis erityisesti pyhäinpäivän kunniaksi:

tuttava blogisti kehoitti kokeilemaan, miten blogin kävijämäärät kohoavat tappiin, jos tagiksi asettaa sanan ”porno”. Osoittaisiko hakusanan oletettu suosio ihmisolioiden harrastusten suuntautuneisuutta?! Testataan. Aika ihme jos pitää paikkansa, olisi ihan puupäätouhua…

P.S. Ai niin, näin aluksi kiitos kaikille aivan kauhiasti – ihan kaikesta ja koko ajan! Kiittikiittikiitti myös kaikille puupäille!

P.S.2 Kollajan ympäristöselvitys on nyt tehty: ei ongelmaa, no problemas, kaivamaan vaan. Kaikki on altaan jälkeen paaaaalljooon paaaareemmmiiin! Puupää kelluu, ei hätää!

P.S.3 Turussa on eräs rouva kuulemma lyönyt herraa kaulimella päähän sillä seuraamuksella että kaulin katkesi. Ei Justiinalta katkennut kaulin; se on käyttäjästä kiinni! Vai olisiko kyse lama-ajan humalahakuisuudesta?! Oliko vain kaulin puuta?

P.S.4 Asiahan ei minulle kuulu, mutta suomalaiset valmistautuvat tutkimuksen mukaan lamaan ottamalla enemmän velkaa kuin tienaavat. Käänteistä psykologiaako?! Ei vaan suoraan suomalaisesta elokuvasta:

P.S.5 Onkohan tuo kuva varmasti filmistä? Saattaa olla myös Kehittyvien Maakuntien Suomi ry:n syyskokouksesta…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s