HÖH!

Höh 1! Yhdysvaltojen republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palin sai lauantaina puhelun Ranskan presidentiltä Nicolas Sarkozylta, vai oliko puhelimessa sittenkin kanadanranskalainen koomikko Marc Antoine Audette. No, sama kai tuo, eihän soittajakaan voinut olla varma, puhuuko hän koomikolle vai presidenttiehdokkaalle.

Höh 2! Jokainen ruotsalainen poliisi sai viime vuonna kiinni kolme tavallisimpiin rikoksiin syyllistynyttä. Toisin sanoen 5,8 % rikollisista on saatu kiinni. Onhan tuossa vielä kiinnijuoksemista. Onneksi Palmen mysteeri on jo selvinnyt! Ai niin, ei olekaan.

Höh 3! Helsingin poliisi keskeytti viime yönä K-kauppiasliiton suurtapahtuman, K-Team -päivät, Helsingin messukeskuksessa tappeluiden vuoksi. Eihän se mikään tappelu ollut, kauppiaat kokeilivat vain uutta asiakasystävällistä Pirkka-formaattia.

Höh 4! Itsemurhat vähenevät laman aikana, kertoo selvitys. Teorian mukaan ihmisten sisäiset vaikeudet vähenevät, kun uhka tuleekin ulkoa. Omaa oloa kuulemma helpottaa se, että muillakin menee huonosti. Nousukaudella voittajien ja häviäjien erot ovat suuret ja silloin menetysten määrä kasvaa. Siispä: tervetuloa lama!

Höh 5! Christianshavnin asukkaat kyllästyivät vuonna 1971 katselemaan lakkautetun Båtsmandssträden varuskunnan rapistumista. He rikkoivat varuskunnan aidan ja tekivät alueelle leikkipaikan lapsilleen. Näin syntyi Kööpenhaminan keskustaan Kristiania, vapaakaupunki, jota uhkaa nyt lakkauttaminen. Semmoista se on, vapaus on aina suhteellista ja ennen kaikkea rajallista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s