Para Docs

A) Kielitaidosta olisi näemmä apua muuallakin kuin puolalaisella lihatiskillä. Venäjän viimeisin sukellusveneonnettomuus kun johtui kuulemma sukellusveneen englanninkielisten käyttöohjeiden väärintulkinnasta. Onkohan sukellusveneen käyttö muuten yhtä monimutkaista kuin dvd-laitteen kaukosäätimen käyttö ?!

B) Barack Obama kertoo kirjassaan vierailustaan Valkoiseen Taloon neljä vuotta sitten. Presidentti Bush oli käteltyään Obaman varmuudeksi desinfioinut kätensä. Mitä käsidesiä presidentti Bush oli käyttänyt, sitä ei Obama kerro.

C) Suomalainen herra kirkkoherra aikoo tehdä sukupuolenvaihdoksen. Joutuukohan Paavalin Synodi nyt vaikeuksiin yrittäessään syrjiä tätä tulevaa naispappia, joka ennen oli mies?! Erottavatko paavalinsynodilaiset nyt varmasti kumpi on kumpi, koska molemmillahan on päällään mekko? Vaikeaksi menee, mutta luotan kotimaisten äärifundamentalistien varmaan vaistoon. Kyllä täällä vielä yksi miespappi aina yhden uusio-naispapin erottaa.

D) Maailma on jo taatumassa. Suomeen ei kuulemma taantuma tule. Ihan muuten vaan ja huvin vuoksi täällä miljonäärit sullovat rahaa sukanvarteen ja ovat kalpeina hiljaa. Joku vielä Stocmannilta yrittää mainostaa keskiluokalle: kuluttakaa, kuluttakaa!!

E) Malediivien presidentti haluaa ostaa uuden maan asukkailleen ilmastonmuutoksen aiheuttaman merenpinnan nousun takia. Nyt olisi Islannin korkea aika tehdä hyvät kaupat. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!! Islanti ei ainakaan uppoa Atlanttiin, vaan päinvastoin kohoaa entisestään tulivuortenpurkausten vuoksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s