Ansiotonta arvonnousua

Blogiini tulleiden lukuisten laadukkaiden kommenttien perusteella vaatimaton logiikkani on pistänyt nöyrän tajunnanvirrantarjoajan aavistelemaan, että DOsome-blogini kirjoittajaksi arvaillaan erästä viime aikoina erikoisen esillä ollutta kirkonmiestä.

Selvyyden vuoksi joudun riistämään nyt toivon idun niiltä, jotka luulevat DOsomen olevan esimerkiksi Paavi Benedictus Vatikaanista tai Mikkelin piispa Mikkelistä. Tai mummo, Taivaasta. Tai joku muu merkkihenkilö, kuten Jeesus. Näin ei ole, valitettavasti, tai paremminkin onneksi?!

Kuitenkin tiedoksi Teille aktiivisille, ja näköjään myös poikkeuksellisen välittäville kanssaihmisille: kaikki kommentit on välitetty luottamuksella eteenpäin asianosaiselle. Siksi niitä ei näy nyt, eikä tule näkymään blogini kommenttiosiossa. Ainoastaan ne painokelpoiset kommentit, jotka ovat tarkoitetut blogistille itselleen tulevat näkyviin.

Parasta jatkoa kaikille osallisille, jotka uskotte vielä tasa-arvoyhteiskunnan mahdollisuuteen. Jatkan muita juttujani koht´sillään. Tiedä häntä vaikka minua luultaisi kohta Putiniksi tai peräti Obamaksi;) Toivottavasti ei kuitenkaan Paliniksi, koska se luulo jos mikä ei piristäisi kannustuksesta puhumattakaan. Toivottavasti joku nyt luuli toisinpäin:D

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s