Mikä armoton jännitysnäytelmä !!

johanna

Kuten kaikki muistamme, sai Ilkka Kanervan stailisti-mediakonsulentti tanssija Johanna Tukiainen malariatartunnan vieraillessaan taannoin Gambiassa. Häntä oli ilmeisesti pistänyt jokin elukka.

Johanna menetti sisarensa Julian Seiska-lehdelle antaman jutun mukaan malarian seurauksena puhekykynsä, jonka tapahtuman todisti sittemmin myös uhri itse antaessaan samalle lehdelle aika pitkän haastattelun. Ilman viittomia. Myös Johannan verisuonet räjähtelivät haastattelun lomassa.

No nyt on Julian ja Seiskan mukaan Johannalta mennyt muistikin. Kaikki on katkonaista: ”Hänen ajatuksensa menevät sekaisin”, todistaa sisar. Ja tietenkin Johanna tulee todistamaan myös itse tämänkin tapahtuman, kaikkine yksityiskohtineen päivineen. Nyt eivät onneksi verisuonet enää räjähtele.

Jännitysnäytelmä siis jatkuu, ja armoton piina meille kansalaisille. Kuinka käy Johannan? Mikä, tai paremminkin mitkä häneltä katoavat seuraavaksi?!

Onneksi sisar Juuli on avustamassa Johannan tilan tiedotuksessa. Sillä eihän voi millään vaatia, että tuo loppuunajettu, kuolettavan sairauden riivaama, hengitys- ja dialyysikoneiden armoilla hengestään joka toinen sekunti taisteleva ihmispolo voisi itse antaa haastatteluja enempää kuin viisi päivässä. Se olisi aivan kohtuutonta!

Jäämme odottelemaan kioskin kulmille seuraavaa Seiskaa. Ehkäpä Johanna olisi siihen mennessä saanut yhden monista väärennetyistä Linnan kutsuista. Onhan hänkin sentään maahanmuuttoasiantuntija, tulihan hän juuri Gambiasta.

Pikaista paranemista Johannalle kaikilta meiltä aitojen ihmisten ja ajatusten ihailijoilta! Haluamme, että Johanna paranee siihen kuntoon, että voi antaa useampia haastatteluja päivässä vielä monien armorikkaiden vuosien ajan! Ja jos vaikka muisti menisikin, niin ainahan voi puhua edes jotakin jostakin, mitä ei muista. Koska Johannan syviä pohdintojahan me odotamme, eikä mitään kertajulkkis-imbesillien tilityksiä jonninjoutavista! Onneksi meidän Johanna ei ole sellainen tyttö.

P.S. Olisi muuten mukava tietää, onko Johanna syntynyt Mullilassa? On nimittäin niin samanoloinen naisimmeinen kuin se Mullilan Miina-vainoo.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s