Yritys hädästään tunnetaan

fortum

Fortum on kuulemma alkanut lomauttaa ja irtisanoa henkilöstöään. Senhän ymmärtää yrityksessä joka välittää tuotetta jota juuri kukaan ei tarvitse ja jonka hintaan yritys ei voi mitenkään vaikuttaa. Onneksi toimenpiteiden kohteena ei kuitenkaan ole yrityksen ylin johtoporras.

Olisihan se todella noloa joutua luopumaan toisesta virkasuhteisesta Rolls Roycesta näin juuri ennen joulua! Olisi ennenkuulumatonta, että johtajien lähimmät ihmissuhteet joutuisivat rämpimään krokotiilinnahkaisissa saapikkaissaan ja soopeliturkeissaan kaikenkarvaisissa taksijonoissa, rahvaan, flunssaisen kansan keskellä. Entä kuka kantaisi ostokset kaupasta autoon ja autosta johonkin monista kodeista?!

Etenkin supistukset olisivat raakoja kun johdon optioita on jo leikattu rajusti. Miljoonan euron pudotus tuloissa ei tietysti kenellekään ole maatakaatava, mutta jostakin on silloinkin luovuttava. Karkkipäivästä ehkä.

Olisiko syytä kuitenkin käynnistää kansalaiskeräys teemalla ”Siunattua joulua jokaiselle pallerolle”…

P.S. Mutta Fortumilla menee kuitenkin noin miljoonan verran paremmin kuin eräällä Nova Groupilla, joka tunnetaan paremmin Kehittyvien Maakuntien Suomi ry:n tukipilarina tapsoine, topeine ja köpeineen. Firma näyttäisi olevan aika lailla finaalissa tunnuslauseenaan: Varma Valinta Valtakunnallisesti. Mitähän Kepun taulukauppiaat tähän virkkavat?! Kirjainyhdistelmä VVV saattaa saada puoluetoimistossa erilaisen tulkinnan, joka viitannee ennemminkin gynekologiaan kuin taloustieteeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s