Vain pieni kommentti

Olen kuunnellut ja lukenut koko tämän viikon kommentteja ja näkemyksiä tulevan laman syvyydestä. Ja vieläkin useimmat päättäjätason edustajat näyttävät uskottelevan meille kirkkain silmin, ettei kyse on kuin pienestä, lyhytaikaisesta notkahduksesta, kevyestä taantumasta.

Ikävä on huomata että myös hallituksemme edustajat ovat pihalla kuin lumiukot. Ei uskoisi tuon tason kulkijoilta, joilla pitäisi olla käytössään kaikkein paras taitotieto mikä ylipäätään on maailmalta löydettävissä.

Eräs varteenotettava selitysmalli lienee kuitenkin se, että näin katastrofin aattona valtiomiehet yrittävät epätoivoisesti pitää yllä kansalaisrauhaa. Yrittävät viedä pahimmat uutiset joulun yli.

Saattavat puuhassaan jopa onnistua. Ihmisethän tuhlaavat nyt veronpalautuksiaan joulukrääsään, ja unohtavat siinä endorfiinipulssissaan ja kulutusaktissaan sen mitä tuleman pitää. Kyseessä voi olla myös massadefenssi, tietoinen kieltäytyminen ajattelemasta ikäviä.

Täytyy jäädä katselemaan… Tukka pystyssä.

P.S. No eipä tarvinnut kauaakaan katsella. Juuri näytti tulleen tieto ministeri Sari Sarkomaan erosta. Johtuu kuulemma lapsista. Nii-inpä. Saattavat olla ihan viisaita lapsia jos pitävät äidin kotona näinä epävakaina aikoina…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s