Nova! Viva?!

Nova Group on ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin. Verottaja hakee yhtä sen tytäryhtiötä konkurssiin. Emoyhtiöllä voi olla sama kohtalo.

Nyt olisi Kehittyvien Maakuntien Suomi ry:n korkea aika kiirehtiä apuun. Mukaan pelastusoperaatioon Topin ja Köpin kanssa pitää rientää ainakin Keskustan merkkihenkilöt.

Ja mites autetaan? No ensinnäkin silkalla rahalla: poliitikkojen saamat tukieurot heti jonoon ja Tapani Yli-Saunamäen ja Arto Merisalon yhteiselle tilille. Sitten näin joulun kynnyksellä taulukauppa auki. Heti! Kukkatauluja kuuluu olevan jemmassa vielä muutama tuhat. Seinäruusuja voi kysellä voi Jarmo Korhosen putiikista.

Poliitikot voisivat auttaa Novan poikia myös velkasaneerauksen piiriin. Hyvät suhteet oikeusministeriöön voisivat auttaa asiaa… Valtiovarainministeriöstä voisi myös antaa pojille hieman joulurahaa.

Mutta kuitenkin: tuo voi olla pahimmillaan vain haavetta. Kas kun meidän poliitikoillamme on äärimmäisen huono muisti. Viimeisimpien vaalien jälkeenkin kaikilla KMS ry:n tukemilla oli äärimmäisiä vaikeuksia muistaa, kenen rahoilla ilmoituksia ja tarjoiluja tuli maksettu.

Hyvä kun edes oman nimensä muistavat. Seuraavissa vaaleissa taitaa kuitenkin olla jo toinen sponsori kuin Nova Group.

Muutama kysymys jää leijumaan ilmaan kuin Mata Harin parfyymi:

Kirjoittaakohan Tapani Yli-Saunamäki koskaan kirjaa? Lähteeköhän Toivo Sukari mukaan politiikkaan? Kuinka pitkään Topin oma putiikki ideoineen on pystyssä, ja mihinkä Matti Vanhanen sitten ajelee, ellei ole? Millä sohvalla Mauri nykyään iltojaan viettää? Onko Köpi edelleen Kakkonen vai peräti Ykkönen?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s