Halloota, kuuleeko Vatikaani?!

Blogissa oli tauko. Olin käymässä kuussa. Nyt olen jälleen maassa. Ja avasin uutispalvelusivut…

Ja Vatikaanista kuuluu Uuden Suomen mukaan seuraavaa:

”Vatikaani on tuominnut Yhdysvaltain tuoreen presidentin Barack Obaman perjantaina tekemän päätöksen, joka sallii valtion jälleen tukea kansainvälisiä ryhmiä, jotka joko suorittavat tai antavat tietoa abortista.

– Jos tämä on presidentti Obaman ensimmäisiä tekoja, niin minun täytyy sanoa, kaikella kunnioituksella, tästä on tulossa nopeasti pettymys, monsignor Rino Fisichella kertoi lauantaina italialaiselle päivälehdelle.”

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/47923-vatikaani-obamasta-tasta-on-tulossa-pettymys

Jahas, jotta Jassoo!

Kukas muistaa mitä Jeltsin sanoi aikoinaan lehtimiehille Islannissa toimeenpannun huipputapaamisen lähdistötilaisuudessa,  Clintonin seisoskellessa vierellä?

Lehdistö kun  syytti puheenvuoroissaan laajoin sanankääntein Jeltsinin ja Clintonin kokousta katastrofiksi ja suureksi pettymykseksi. Siihen Jeltsin sanoi: ”Te olette katastrofi”.  Clinton nauroi niin että pystyssä pysyminen tuotti vaikeuksia:

http://www.youtube.com/watch?v=vHfbpL0NDmw&feature=related

Sama trendi näkyy jatkuvan Vatikaanissa.

Katolinen kirkko, jossa pedofilia, taloussotkut ja ainainen inkvisition perinteenä kulkenut yleinen viheliäisyys ja vihtahousuisuus tuntuvat kukoistavan aina Paavin esimiehen paluuseen saakka, kehtaa antaa vielä lausumia Obaman tuottamista pettymyksistä.

Totean, Jeltsinin hengessä:

Monsignor Rino Fisichellan kokeman/aiheuttaman henkilökohtaisen pettymyksen olisivat voineet monsignorin vanhemmat aikanaan estää kondomilla. Muutamia kymmeniä vuosia sitten.

Ja toisaalta, Vatikaanin kielteisen kannan ehkäisyyn ymmärtää organisaation sisäisen näkökulman kautta: eiväthän selibaatissa olevat papit tarvitsekaan ehkäisyä. Kuoropojat eivät voi tulla raskaaksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s