Haistakaa paska koko valtiovalta!

Ja näin se ministeri Katainen kirjoitti ensin Turun Sanomien kolumnissaan 3.2.2009:

”…Suomi tarvitsee nyt yhteistyötä ja välittämistä. Vain siten rakennamme sillan talouden vaikeiden kansainvälisten aikojen yli ja huolehdimme, että kaikki pärjäävät. Niin olemme ensimmäisten joukossa uudessa nousussa. Tarvitsemme päällemme käyvän kansainvälisen taloustaantuman taittamiseksi talvisodan kansallista yhteishenkeä. Toistaiseksi oppositio on tarjonnut vain Otto Wille Kuusisen propagandahallituksen auttavaa kättä.

Yhteistyö pitää aloittaa siitä, että puhutaan totta. Jatkuva väärän tiedon syöttäminen suomalaisille Kela-maksun poistosta tai elvytystoimiemme ajoituksesta ja koosta ei ole sitä. Kaikki viisaus ei asu nimittäin hallituksessa. Suomalaiset ansaitsevat vaikeina aikoina oppositioltakin tosiasioihin perustuvia hyviä ehdotuksia. Niitä myös hallitus yhteistyön hengessä mielellään yhteiseksi hyväksi toteuttaa.”

Ja näin siinä sitten kävi (HS 5.2.2009):

”Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen joutui pyytämään eduskunnan kyselytunnilla julkisesti anteeksi Turun Sanomissa julkaistua kolumniaan…”

”…Katainen nousi vastaamaan ja pyysi anteeksi sekä oppositiolta että kaikilta, jotka ovat pahoittaneet mielensä hänen vertauksestaan.

Katainen sanoi, että hänen tarkoituksensa ei ollut loukata. Katainen antoi ymmärtää vain tarkoittaneensa, että oppositio ei ole puhunut totta hallituksen elvytystoimista.”

http://areena.yle.fi/toista?id=1827807

Että siinä sitä taas pohdinnan ja kirjoittelun aihetta riittämiin. Aina seuraavaan tokaisuun asti.

Edelleen herää kansalainen DOsomella nöyrä kysymys:

Eikö todellakaan ministereillämme ole mitään muuta tekemistä tämän hetken yhteiskunnallisessa tilanteessa kuin kirjoittaa ja puhua päätoimisesti potaskaa – aamusta iltaan?!?

Eikö todellakaan Suomen hallituksella ole muuta tekemistä kuin nirhata Nokia-Looshin toiveiden mukaisia lakeja, ihmis- ja kansalaisoikeuksiamme vastaan?!?

Varsinaisia maanisiä ja -äitejä täynnä koko Eduskunnan aitiopaikka! Irwin Goodman olisi ollut 110% parempi ministeri kuin yksikään nyt toimessa olevista, siltä alkaa näyttää:

http://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s