Ahaaaaaa!!

Siis olemme kaikki jälleen käsittäneet asiat AIVAN VÄÄRIN.

Kysymys on hallituksen salassa valmistelemasta eläkeuudistuksesta, jolla myöhennetään eläkkeellä jäämisen ajankohtaa. Tai paremminkin möyhennetään.

Hallitus haluaakin neuvotella erittäin tarkasti kaikista eläkeikärajan nostoon liittyvistä yksityiskohdista työmarkkinajärjestöjen kanssa.

Eduskunnan kyselytunnilla selvisi, että asiasta on tehtykin vasta sangen yleisluontoinen periaatepäätös. Samoin tyystin väärinymmärrystä ovat opposition epäilyt, joiden mukaan eläkeiän korottaminen olisi etuuksien leikkaamista. Voi hyvänen aika, tämmöistä sattuu tekeville!

HUHHUH, mikä helpotuksen huokaus kumpuilee varmaasn nyt kaikista meistä, jotka ymmärsimme jälleen kerran pääministeri Matti Vanhasen hyvät tarkoitusperät aivan miten kuten vinksin vonksin.

Olisihan meidän pitänyt tietää, että vaikka Matti puuhaileekin salassa kansakuntaamme koskevia päätöksiä, hän tarkoittaa vain parastamme.

Jos tietäisimme kaiken sen mitä salassa tapahtuu, olisimme koko ajan huolissamme. Ja sehän ei ole Kansamme Isän tarkoitus.

Onneksi Matti Vanhanen on rauhoittanut meitä yhdessä asiassa riittävän ennakkoon: hän aikoo jatkaa pääministerinä vielä seuraavallakin hallituskaudella.

MIKÄ HUOJENNUS!!

Nyt siis tiedämme edes sen, milloin alamme pakata. Ettei vain myöhästytä lennolta.

P.S. Matti on eri mieltä Saulin kanssa tulevista talouden leikkaustarpeista. Matin mielestä leikkauksia ei tarvita. Miksikö?! No siksi kuulemma, kun ei ole mistä leikata… Hooo!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Ahaaaaaa!!

  1. dääldä garjalasda vaihdeeksi arvioiduna ei ole ihmegään jos bojat bullan bellille bisdivät, onhan daigina ollut nousemassa jo bitgän aigaa. eddei vaan dulisi niin sanodusdi ligilasguinen bidgo kadaiselle ja gumbbaneille. on ollud nimiddäin suomineidon pirdissä niin govin vedoisda viime aigoina. niin jodda saaddaab dulla hallidugselle bullan ohella myös flunssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s