Kuin kaksi marjaa ?!

Ministeri Jyrki Katainen hämmästytti kuulijansa ja katsojansa taannoin Hämeenlinnassa. Mieshän oli kuin ilmielävä Barack Obama, paria pientä eroavaisuutta lukuun ottamatta; Obama on superälykäs ja osaa myös puhua uskottavalla tavalla.

Tarkemmin ajatellen myös pääministerimme Matti Vanhanen muistuttaa jotakuta suurmiestä… Ei tule nyt muita mieleen kuin tämä Järvenpäässä kanalaa pitänyt ja vuonna 1963 kuollut Väinö Myllyrinne. Siis hän jonka pituus oli 248 cm ja jonka kengännumero seikkaili jossakin 80 paikkeilla.

Ja vielä tarkemmin ajatellen ministeri Suvi Lindénkin muistuttaa erästä Britannian suurnaista, Margaret Thatcheria. En tarkoita kuitenkaan sitä 1979-1990 pääministerinä toiminutta vireää ja vikkelää naisihmistä vaan ennemminkin tätä nykyistä.

Ministeri Häkämies on kuin ilmetty Paasikivi. Olisi kiva nähdä, onko Jyrillä myös allit ?!? Tai ei olisikaan.

Nyt kun kerran alettiin ounastella, niin pitäähän ministeri Mauri Pekkarisellekin löytää joku identtinen kaksonen. Ja sehän löytyy pidemmittä aprikoinneitta: kukas se muu voisi olla kuin Carl Gustav Emil Mannerheim?! Yhteneväisyyksiä herrojen välillä lienee niin viljalti, ettei bittiavaruus jaksa näitä moninaisia similaareja edes kantaa.

Näin on jos siltä näyttää, sanoi aikoinaan Kekkonen. Joten paras vain uskoa: meillä on melkomoisen erikoinen hallitus!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s