Para Docs

Ministeri Mauri Pekkarisen mielestä Suomeen tarvitaan 0 tai korkeintaan yksi uusi ydinvoimalaitos nyt rakenteilla olevan, ja mahdollisesti myös rakenteille jäävän ohella.

Mistä moinen idea ja lausuma, kesken kaiken?! Tuntien tyylin ja tilanteet ei voi muuta kuin epäillä, että kyseessä on ”entisen tytön syndrooma”. Toisin sanoen Mauri viestii ulospäin, että nyt jos koskaan on tarjousten aika. Maurille ja Keskustalle tilanne on tutunoloinen.

Maurihan, toisin kuin se ”entinen tyttö”, antaa kyllä ymmärtää mutta myös ymmärtää antaa tarvittaessa. Mutta rajua lobbausta asia vielä näemmä vaatii.

Aitan ovi se ompi vielä raollansa, trallallaaaaa…

*** *** ***

Eipä ole pitkään aikaan naurattanut niin kuin eilen. Uutisissa kerrottiin suunniteltujen maakuntajoukkojen ylen karusta kohtalosta: johtajia on riittämiin, mutta alaisia puuttuu.

Eikös näin ole yhteiskunnassamme yleisemminkin. Pomoja on tarjolla mutta työntekijät ovat vähissä. Ennen vanhaan sanottiin jotta ”syänti käyp, ja muanti, mutta kun ruannista puhutaan niin johan alakaa pyörryttää”…

Näinkös päin se menikin, tämä tuottavuusohjelma?! Mutta eivätkös upseerit ja aliupseerit voisi muodostaa ihan oman kaaderin, ilman ”joukkoja”. Ainakin ohimarssit olisivat nykyistä lyhyempiä.

Otan osaa kuitenkin, asianmukaisella kenttähartaudella.

*** *** ***

Venäjä on kuulemma ostellut jo vuosien ajan isolla rahalla amerikkalaisia neuvonantajia ja PR-henkilöitä palvelukseensa. Ja tuloshan on nyt kaikkien nähtävissä. Hyvä idea, Mr. Putin!

*** *** ***

Kauneudestaan tunnetulla kuningatar Kleopatralla olikin kuulemma afrikkalaiset sukujuuret. Nykyisen ”as(s) Obama” -tyylin mukaisesti lienee vähemmän odotettua, että kohta havaitaan Barack Obaman olevan suoraan Kleopatrasta polveutunut.

*** *** ***

Suomen evankelis-luterilainen kirkko on ratkaissut lopultakin homo-ongelmansa, jota on puitu työryhmässä jo viitisen vuotta: kirkko perustaa asian tiimoilta uuden työryhmän.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s