Aurinkopäivää!

Poikkeuksellisesti en aio nyt pohtia yhteiskunnallista kollektiivista mielenrauhaa koskettelevia aiheita, vaan ehdotan lukijoille tehtävää:

Katsokaa perjantain A-Zoom ja miettikää sitä, ehkä koko Universumin visaisinta ongelmaa, missä vaiheessa viisaista lapsista tulee tyhmiä aikuisia?!?

Jo etusenkäteen ongelman ratkaisijalle ojennan alla olevan kukan. Ole hyvä, ja Onnea!!

auringonkukka ja kimalainen

auringonkukka ja kimalainen

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Aurinkopäivää!

 1. Kukista ja mehiläisistä kaikki alkaa. Solussa on kaikki tieto kehittyä ihmiseksi. Ennen syntymää enkeli sulkee suun. Olemme vanhempiemme vastuulla siitä eteenpäin. He ovat kuitenkin unohtaneet alkuräjähdyksen ja ovat toisten kasvatusoppien varassa. Solu- ja ihomuisti ovat olemassa, mutta saatana on avannut korvat kaiken maailman houkutuksille.
  Hiljaisena tietona kannan suvunmuistia sota-aikana syntyneenä. Olen oppinut uudestaan verkkokirjoitustaidon samoin kuin 13-vuotias vammainen tyttö ilmoitti kirjoittamalla, että osaa lukea. Emme ole olleet niin tyhmiä, etteikö sitä taitoa olisi oppinut aikanaan, jos olisi ollut tietokoneet ja laajakaistat. Nyt kysytään: Mitä sinä täällä teet, olethan kohta eläkkeellä? – Sitä juuri, en ole vielä lakanoiden välistä vanhainkotipaikkaa varannut. Tai laajakaistayhteyksien puuttuessa saan kuula asentajalta: Etkö sinä ymmärrä? Minulle riittää, kun palvelut pelaa, niin maksan saamastani palvelusta.
  Suomi-Neito valtiona on velkaantunut. On käytetty hyväksi tai sitten on elänyt yli varojen huikentelevasti. Alamaisille tarjotaan arvonimiä osamaksulla, joka ulosmitataan eläkkeestä. Suomi on ”Varhennettujen Vanhusten” maa. Islannista tuli Satumaa samoilla pelisäännöillä markkinavoimien ehdoilla julman jumalan vaatiessa lisää rahaa. Perimänsä mukaan lapsista tulisi viisaita aikuisia, mutta ympäristötekijät ja ajanhenki vievät laumasielut mukanaan. Joukossa tyhmyys tiivistyy. Ollaan kaukana aboriginaaleista selvitä luonnon ehdoilla niukkuudesta tai nauttien elämärikkaudesta.
  Kiitos auringonkukasta. Korvaa minulle kotirannankoivut ja isän istuttaman kotikuusen, jota iloksi itselleni ja muille lupaan hellien hoidella.

 2. Katsoinpa suosittelemasi ohjelman ja olen kovasti eri mieltä ohjelman sisällöstä. Haastateltiin yksinäisiä lapsia (?), no en tiedä ovatko he omassa elämässään kuinka yksinäisiä, mutta kovin yksinäisiltä haastatteluissa näyttivät. Voisin myös epäillä aivopesua, koska vastauksensa olivat niin yhden suunnan mukaisia. Mutta ehkäpä kyseessä ei ole aivopesu vaan tylsä Porvoo, jossa ei tiedetä mistään muusta mitään kuin Porvoosta ja ehkäpä Porvoon vanhasta makeistehtaasta.

  Historian tutkimusosuudetkin muistini skippasi, vaikka sen katsoinkin läpi. En usko, että tuo historian tutkija oikeasti ymmärtää Venäjän kansaa tai Viron ja osaisi siksi suhteuttaa tietojaan historiasta nykypäivään ja sen tilanteeseen.

  Kaunis kukka kyllä löytyi tältä sivulta. Isoäidilläni oli yhdessä taulussa myös auringonkukka. Toivottavasti muiden elämä on hieman helpompaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s