Oispas se aprillia!!

Voi kun se olisikin aprillia, että Fortumin Liliuksen extrapalkka viime vuosilta on ollut 33 miljoonaa euroa.

Voi kun aprillia olisi sekin, että Jyväskylän koululaisten ruoka-annos, joka maksaa nyt 62 senttiä päivältä, pitää maksaa jo tänä vuonna lähes 40% vähemmän, että kaupungin tilavuokrat saadaan katettua.

Voi voi, kun olisi aprillia se, että Turussa ja kymmenissä muissa kunnissa toimeentulotuki takkuaa niin paljon, ettei asioita voi saada hoidetuksi alle kuukauden.

Voi hitsi, kun aprillia olisi, että Turun sosiaalitoimesta vastaava päällikkö antaessaan lausuntoja vaivaisista palveluistaan saa vain vaivoin hillittyä naurunpurskahduksiaan TV-haastattelussa.

Voi hyvä isä, kun sen soisi olevan aprillia, että tämä Ajankohtaisen Kakkosen asunnoton Pekka joutuu kävelemään yöt ympäriinsä.

Hoi ihme, kun se voisi olla aprillia, kun Energiayhtiö Fortumin hallituksen puheenjohtaja Peter Fagernäs kertoo silmin kirkkain kaikkien jaettujen, järkyttävien palkkioiden olevan vain oikeus ja kohtuus.

Voi hyvänen aika, jotta senkin soisi olevan aprillia, että ministeri Häkämieskään ei saa hymyään haltuun kertoessaan mitä toimenpiteitä hän on tehnyt ylisuurten palkkioiden rajaamiseksi.

Suurin ilo olisi kuitenkin se, että nykyinen hallitus olisikin ollut kaikkine vanhasineen päivineen vain härskiä aprillia!! Sen aprillin puolesta olisi voinut meikäläinenkin juosta muutaman kilometrin turhaan…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s