Sisso – Sådär!

No niinhän siinä kävi, että Fortumin kaveruspari Lilius-Fagernäs päätti lähteä heiluttelemaan pallejaan muualle.

Kuten todettu, uusia hommia on kuulemma jo tiedossa. Ainakaan Lilius ei kuulemma jää syytinkimökkinsä sähköiseen kiikkustuoliin lukemaan Hufvudstadsbladetia, vaan suuntaa katseensa näillä näkymin merten taa.Ei vaikka kuukausieläkettä rapsahtaa aikanaan vetreän eläkeläisemme tilille peräti 40 000 euroa kuukaudessa.

Tuskinpa Fagernäs jää pekkaa, tai tässä tapauksessa mikkoa pahemmaksi. Aina löytyy tilaa vielä yhdelle, käyttipä hän mitä tahansa, kunhan tuntee bisneksen syvimmät vedet. Ja Fagernäs tuntee. Uuden pestin etsiskelyllä kotosohvalta käsin ei ole kiire: onhan Fagernäsillä parempi soputumisraha kuin kansanedustajilla kuunaan. Käsi tulee nimittäin olemaan raskas läksiäisten jälkeen, ennustan. Eikä sitä kannata pestä pariin viikkoon.

Miten ministerit hoitivat asian? No eivät millään tavalla. Ministeri Pekkarinen ei kuulemma ole tehnyt Fortumin suhteen mitään, jos Liliusta uskotaan. Ja miksi ei uskottaisi. Mauri ei tehnyt työtään, joten Mikko sai mennä.

Ministeri Häkämies puolestaan sai Fagernäsin ilmoituksen puhelimessa kesken muita juttuja. Pilkkijuttujen lomassa Petteri tokaisi Jyrille jotta se on nyt sitten tässä. Että ei styylata enää. Ainakaan vähään aikaan. Suullinen ilmoitus kaverille pitkäaikaisen suhteen päättymisestä oli parempi kuin tekstari.

No entäs nyt?! Onko Petterin ja Mikon jälkeen vain vedenpaisumus?!

Ei ole. Uudet vekkulit ovat kohta remmissä, eikä vaihdos aiheuta mitään muutosta. Ainakaan sähkölaskuun.

Eikä kyllä palkkioihinkaan. Tulevaisuudessa vain kaikki hoidetaan entistäkin viisaammin. Tyhmähän se on joka kahdesti samasta källistä narahtaa.

Ja arkahan se on, joka ei bonuksia ota. Sillä kukapa se haluaisi samanlaiseen tilaan kuin Lenin Suomi-asemalla. Persaukiseksi entiseksi suurmieheksi.

Voihan se olla tietysti niin, tarkemmin ajatellen, että koko Fortum-kohun syy on kokonaan, ei Mikon, eikä Peten, vaan jälleen kerran – Meidän Ikioman Matin!! Mattihan se oli muistaakseni se joka keksi Rukan latusella laittaa porukat töihin.

Voihan olla, että fortumlaiset päättivät nostaa kytkintä ajoissa, ennen 80-vuotispäiviään Fortumin kuppilassa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s