Valkkaa Slogan Lakesille

Mediuutiset tiesi eilen kertoa Kuopioon sijoitettavan Lääkekeskuksen uuden nimen. Se on nyt Lakes!!

Dosome ajatteli asettaa vaatimattoman yhteiskunnallisen panoksensa palvelemaan hajasijoituksen ideaalia, ja ehdottaakin näin ollen ohessa muutamaa pientä sanaparia uuden laitoksen sloganiksi.

Slogan, kuten tiedämme, on mieleenjäävä, puoleensavetävä motto. Oleellinen osa organisaation PR:ää. Semmonen pittää neät ehottomasti olla jos meinoo Kuopijossa päen pärjätä!

Slogan on, kuinkas muutenkaan, johdettu Lääkelaitos-termistä anagrammein, jättämällä ääkköset nurkkaan. Nyt ollaan naas taydellisen eurooppalaisia kalakukkokaapunnissa.

Ja tässäpä ehdotukset, joista voi itse kukin valita. Syyskuuhun mennessä pitää olla käyntikortit valmiina, joten aikaa on vielä… Näistä alla olevista valitun ehdotuksen, tai ihan oman voi lähettää osoitteella: viestinta@laakelaitos.fi.

alkeis aalto, alkeis taloa, alles kaatoi, askel aloita, asteli alkoa ,elokas alati, kalsea italo, kelloa aasit, kielto salaa,koeala altis , koeta sallia, koetas laila, kolea alasti, kostea laila, laiset alkoa, lakes aloita, lateli kaaos, leila kostaa, leila taasko, leolta sikaa, letka laasio, lieska taloa, lisle katoaa, loiset alkaa, loiste alkaa, oakie stalla, oates akilla, oleks laitaa, olkea alasti, osalle kaita, osalle taika, osteli alkaa, satie kollaa, sekoaa illat, sekoaa talli, selaa alkiot, selaa loikat, selata kiloa, selko laatia, selkoa alati, sellai katoa, selli katoaa, sialle kaato, siell katoaa, skate olalia, slake aloita, soille takaa, soleil takaa, steak olalia, takes olalia, teloa laiska, teloa liksaa, teolla aikas, tselio alkaa.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Valkkaa Slogan Lakesille

  1. Lakes kuulostaa tutulta. Sehän on Lahden Alueen Kehittämisyhtiö. Tullut tutuksi Paijat-Hameen alueella. On paukutettu ovia joka suuntaan, Kiinaan nousussa ja takaisin laskussa. On ollut monta esiastetta muodonmuutoksessa. Minäkin sain seilata Vesijärvellä yrittäjyyden uusien tuulien aalloilla. Turhanpäiväisempää rahanreikää en ole vielä tavannut. Siitä olen varma, että minun takia ei ole se rahanmeno ollut. Päinvastoin välimiesoikeudella uhaten pankin myötävaikutuksella luovuin maksetusta työhuoneosakkeesta. Siinä tuli todistetuksi, että talonkin voi raiskata. Näin uskotaan maahanmuuttajien rikkovan asunnoiksi tarjotut tyhjät kivitalot. Minä olin ollu herrojen kanssa marjamatkalla. Päällepäätteeksi sain kimpun keltaisia ruusuja. Vanhasta Mestarista ulosheitetty ruusunviejä lensi kadulle. Katsoi kaihoisasti sulkeutuvan oven perään. Kömpi ylös ja antoi ruusut minulle. Vannoi ettei enää tuhon paikkaan astuisi jalallaan. Totuus on tarua ihmeellisempää, kun selvällä pässinlihapäätöksellä sain jatkaa keskeytyneenä ollutta työtäni. Sain Kuopiosta terveisiä ViikkoSavon paperiversiolla. Nimet on kirjassa ja kirjankannet kiinni, kun ei vai tulisi sekaannusta. Epidemia laajenee, mitä ymmärretään kuulijan vastuusta.

  2. kyllä kuopiolaiset pärjää aina;) mitä enempi ovat mutkalla, sitä hauskempaa on kaikilla… hesalaisilla on opettelemista sutkausten sateessa, eikä auta vaikka olisivat kuinka etätyössä. savolaisuus ujuttautuu verkkoakin pitkin kuin virus kuunaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s