Miksi Miksi Miksi?!?

Universumin ehkäpä suurin mysteeri on nyt rakkaiden lukijoideni ratkaistavissa. Olen pohtinut tätä asiaa jo monta kuukautta. Yhden näennäisratkaisun olen löytänyt, mutta se ei riitä. Pitää löytyä jokin laajempi, filosofinen selitys.

Jos ei nyt ihan Maailmanselitystä, niin ainakin Suppea Maailmanselitys sentään pitäisi löytää…

Kyse on Suomi-Soffan mainoksista. Siis niistä, joissa esiintyy paksuja jenkkisänkyjä ja huippu-urheilijoita rinnan. Joku upottava soffakin löytyy esimerkiksi Hesarin keskiaukeamilta.

Mainoskuvat ovat sinänsä ok. Mutta mutta mutta mutta mutta mutta mutta mutta ja mutta:

Miksi IHMEESSÄ kultamitalistimme, keihäsmiehemme, painijamme ja mäkihyppääjämme kellivät vuoteissaan ILMAN LAKANOITA?!?

Ovatko he tyystin porsaita äidin, vai eivätkö he huomaa laisinkaan tätä pikku puutosta tässä jokailtaisessa yö-höpönassu-yhtälössä.

Vai puuttuuko heiltä iltatoimistaan valmentajan valvova silmä. Eikö manageri olekaan peittelemässä voittajiamme unten maille ja höyhensaarille?! EIKÖ KUKAAN VÄLITÄ HEISTÄ OIKEASTI??!

Ei ihme jos viimeisimmässä Hesarin julisteessa keihäsmies Pitkämäki oli pujahtanut soffan taa kurkistelemaan peukalo pystyssä ja hämmentynyt ilme kasvoillaan. Mies tuntee selkeästi edes hieman häpeää tavoistaan. Joku oli varmaan huomauttanut jo asiasta, eikä haamuraja-sankarimme keksinyt vastausta ihmettelyyn.

Vai oliko tilanne vieläkin pahempi:  puuttuuko urholtamme vielä housutkin jalasta?!?

Alan epäillä, että peittoon kainaloitaan myöten kääriytyneellä mäkihyppääjä Janne Ahosella on jaloissaan farkut ja lenkkarit. Tai hyppymonot. Ne joista Ahonen ei voi olla erossa edes yöllä.

Siispä auttakaa ihmeessä, ystävät hyvät. Ongelma ei varmaan nähdäksenne ole välttämättä kokemamme laman mittainen, mutta voin vakuuttaa, että sillä on vaikutusta myös taantumaan.

Kyse on ihmisen elintapojen taantumasta, ja taantumamallin edelleen välittämisestä, joka on sitten taatusti pahempi juttu kuin muutama ruplan töherö tahi dollarinkäpäre.

Olen muuten sataprosenttisen varma siitä, etteivät naisurheilijat nukkuisi ilman lakanoita. Mutta heitähän ei näissä mainoksissa näy yhtäkään. MIKSI?! Pelottaako Suomi-Soffan markkinaväkeä siistit ihmiset, kysyn vaan!!

P.S. Tietoa pankkikorttisektorilta: nyt sirukortilla voi maksaa tosi kätevästi. Korttia ei nähtävästi tarvitse ottaa kohta edes taskusta, kun kortin lukulaite toimiiiiiii…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s