Sangen Riehakas Vapputarina

Vappu on työläisten juhla jolloin juodaan simaa. Jos aurinko paistaa kovin, ja on kuuma, voi joku lähteä rannalle. Tai kenties pohjoisemmassa vielä pilkille. Surffailukin onnistuu – mutta vain etelämmässä.

Kaksi kaverusta oli aikoinaan päätynyt viettämään vappupäiväänsä jälkimmäisellä tavalla. Ennen oman laudan potkaisemista tuulen vietäväksi he havaitsivat jo aiemmin rannalle tulleen surffailijan kaatuvan lahdella, ja häviävän näkyvistä. Surffilauta jatkoi menoaan, eikä omistajaa näkynyt.

Pojat lähtivät oitis kroolaamaan kohti kollegansa katoamispaikkaa, ja kuinka ollakaan, vedestä löytyi elottomalta näyttänyt ihmispolo.

Oikeaoppisin vedoin rantaan siirrettyä uhria alettiin elvyttää voimaperäisesti, mutta minkäänlaista elonmerkkiä ei hänestä löytynyt.

Elvytystä jatkettiin vuorovedoin, kunnes toinen kaveruksistamme totesi toiselle havainneensa ettei elvytys tulisikaan tuomaan tulosta.

Siinä puhallusten ja painallusten ohessa toinen kysyi, mihin ihmeeseen diagnoosi voisi perustua, olihan hukkuneita elvytetty iät ajat, kymmenienkin minuuttien vedessä oleskelun jälkeen.

Elvytystoimenpidettä ja sen tulosta arvioinut surffari totesi havainneensa, että uhrin jaloissa olivat jo hieman vettyneet…

…luistimet.

Turvallista vappua vaan kaikille – ja hyvää ruokahalua nakki- ja perunasalaattipöydässä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s