Pieni kurkistus Nyt-hetkeen

Mediamaksun suunnittelu on edennyt suolta vetelän puolelle. Budjettirahoitusmallia ei kuulemma voida ottaa käyttöön, koska siitä hyötyisivät vain yksinelävät pienituloiset.

Juu, kyllä olen samaa mieltä: kannatan budjettirahoitusta vain sillä edellytyksellä, että siitä hyötyisivät yksinomaan Suomen kaksi nerokkainta miestä, herrat Lilius ja Wahlroos.

Nämä miehet osaisivat sijoittaa rahat oikein. Pienituloiset yksinelävät veisivät rahat hetikohta paikalliseen markettiin. Tuhlaisivat leipä- ja maitotuotteisiin. Kenties jopa Arlan maitoon! Ja sehän olisi valtiopetos.

*

Onneksi sentään edes Kehittyvien Maakuntien Suomen Mr. Kyösti Tokmanni-2 on saanut itselleen luukun pääkaupungista. Asunnottomia onkin jo ihan tarpeeksi ilman tätä Pohjois-Karjalan Lahjaa Maailmalle.

Nyt jää blogistin huoleksi enää ajatus siitä, miten selviää toinen Suuren Idän Lahjakkuus, Mr. Ex-Keva-Kauppinen. Rovaniemen potkukelkkahallin tileihin jouduttiin kuulemma tekemään juuri tilinpäätöksen kynnyksellä 4 miljoonan alaskirjaus, joten heikolta näyttää osallisten kevät.

Muista Villin Lännen miehistä ei ole kuultu enää mitään. Mutta onneksi vaalit ovat jo tulossa: kohta alkaa patjakauppa uuden Keskustan puheenjohtajan johdolla.

*

Lakkokevät menee aivan mahdottomaksi! Ensin yliopistot aikoivat mennä lakkoon, mutta eivät sitten menneetkään. Nyt lakkoilevat näyttelijät!

Minä kysyn vaan, mihin Suomen kansa on menossa?! Ja vastaan: synkkään turmioon! Ei ole enää häpyä kenelläkään, eikä rahtuistakaan isänmaallisuutta.

Yritetään selvitä kuitenkin jollakin tavalla. Jumalan, Vanhasen ja Lindénin avulla… Toivottavasti ei kuulosta liian masokistiselta tulevaisuuskuvalta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s